MojAndroid

Je viac než isté, že svoj mobilný telefón alebo tablet s operačným systémom Android nevyužívate čisto na telefonovanie a písanie správ. Mnohí z vás používajú svoje Android zariadenie aj pracovne, čo často znamená, že si inštalujete aj aplikácie, ktoré na prácu potrebujete. Medzi tieto aplikácie jednoznačne patria aj kancelárske balíky na prácu s dokumentami rôzneho typu. Či už si chcete prečítať popis nejakého produktu, vytvoriť jednoduchú tabuľku alebo pustiť priateľom či zákazníkom prezentáciu priamo v mobile alebo tablete, potrebujete kancelársky balík. V dnešnej dobe sa stretávame často s výrobcami, ktorí do svojich zariadení kancelárske balíky predinštalujú, no tie sú často len v obmedzenej, tzv. demo, verzii. Tú však dnes môžete pokojne vymeniť za Kingsoft Office. Ide totižto o plnohodnotný nástroj na prácu s vašimi dokumentami, a čo je najlepšie, úplne bezplatný!

Hoci Google Play Store ponúka niekoľko rozličných typov kancelárskych baíkov, len máloktoré ponúkajú všetky svoje funkcie zadarmo. Ide o jedinečné tituly, ktoré majú často nedôveryhodného autora alebo sú v nami nezrozumiteľnej reči. Kingsoft Office je však titul, ktorý ponúka všetky funkcie, ktoré by mal dobrý kancelársky balík mať, zadarmo. Táto aplikácia vám umožňuje prezerať a upravovať dokumenty vo formátoch DOC, DOCX, TXT, XLS, XLSX, PPT aj PPTX. Podporu tu nájde aj formát PDF, no ten môžete len prezerať. Priamo vo vašom zariadení môžete využívať niektoré výborné funkcie, ako je napríklad kopírovanie textu v rámci rozličných aplikácií, upravovať alebo čítať text na celej obrazovke, prezerať web náhľady alebo náhľady na A4 stránke, pridávať rôzne obrazce a súčasti dokumentov, či dokonca oddeľovať text do odstavcov. Celé prostredie aplikácie je intuitívne a ponúka dokonca zdieľanie na cloud servery s WebDAV protokolom. Toto je len zlomok funkcií, ktoré vám Kingsoft Office ponúka, všetky funkcie nájdete napísané v zozname priamo na Play Store.

      

Autori tejto aplikácie pri vývoji mysleli aj na jednoduchosť používania a preto je množstvo funckií dostupných pomocou intuitívnych príkazov. Pochváliť musíme nielen prácu s textovými dokumentami, Kingsoft Office hravo zvláda aj pokročilé excel tabuľky či prezentácie, ktoré vyzerajú ako keby boli vytvorené priamo na PC. Táto aplikácia jednoducho ponúka všetko, čo budete pri vašej práci s dokumentami potrebovať. Oceniť musíme aj prístup samotných autorov, ktorí na svojej aplikácii tvrdo pracujú a pravidelne opravujú jej nedostatky a pridávajú nové funkcie a súčasti. Celkovo túto aplikáciu hodnotíme veľmi dobre a odporúčame ju všetkými desiatimi každému, kto nie je ochotný platiť za niečo, čo môže mať zadarmo.

  

Ak hľadáte komplexnú aplikáciu na prezeranie a úpravu dokumentov, Kingsoft Office je určite správna voľba. Ako sme už mnohokrát spomínali, ponúka obrovské množstvo funkcií a má jednu obrovskú výhodu. Je zadarmo. Túto aplikáciu si môžete stiahnuť pomocou nášho widgetu nižšie alebo priamo cez Google Play Store a budeme radi, ak sa v komentároch s nami podelíte o váš názor na túto aplikáciu.

 

Kingsoft Office (Free)
Kingsoft Office Software Corporation Limited
Verzia 4.7 (23. 5. 2012)
Veľkosť 10 MB
2.1+

Zadarmo
29.5.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+