MojAndroid

Wall Street Journal priniesol zaujímavú informáciu o tom, že spoločnosť Google by mala tento rok otvoriť vlastný online obchod, v ktorom bude predávať, nezávisle na maloobchodnom reťazci, značkové tablety. Je to zaujímavá správa v kontexte všetkých doterajších informácií o tom, že spoločnosť Google pripravuje svoj vlastný Nexus tablet v cene do 250, resp. 200 amerických dolárov s takými dodávateľmi ako je Asus, Samsung a Nvidia.

Už začiatkom roka sa vyskytli správy, že v dohľadnej dobe by sa mohli objaviť značkové tablety spoločnosti Google s cenou nižšou ako 250 amerických dolárov. Tablety by mali obsahovať Tegra 3 procesory a mali by sa stať vlajkovou loďou spoločnosti Google na poli obchodnej stratégie s tabletmi.

Ak Wall Street Journal má v informácii pravdu, možno sa čoskoro dočkáme prvého tabletu, ktorý by mohol niesť vo svojich „žilách“ novú krv v podobe Android 5.0 Jelly Bean. Bol by to zo strany spoločnosti Google zaujímavý a efektívny nástroj, ako dostať do povedomia spotrebiteľov tablety a ako zvýšiť ich predaj. Uvidíme, musíme si opäť počkať na ďalšie správy.

Zdroj: Wall Street Journal, androidpolice.com

2.4.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+