MojAndroid

Operačný systém Android je oproti niektorým konkurentom v popredí v tom, že poskytuje možnosť multi-taskingu priamo v systéme. Aj keď mnohí vývojári pochopili výhody tejto funkcie, Android je v mnohých ohľadoch stále mierne vpredu pred konkurenciou. Dnes sme sa rozhodli predstaviť vám aplikáciu pod názvom Task Switcher, ktorá poskytuje priamo z kontextového menu rýchly prístup k posledným otvoreným aplikáciám.

Aplikácia Task Switcher poskytuje rýchly prístup k aplikáciám, ktoré ste posledne používali. Aby ste si nezahltili „hornú lištu“ množstvom aplikácií, Task Switcher poskytuje možnosť nastavenia zobrazovania konkrétneho počtu posledných aplikácií, ktorý vám najlepšie vyhovuje.

Task Switcher je veľmi nápomocná aplikácia, najmä ak často pracujete s viacerými aplikáciami v súbehu. Aplikácia je dostupná v Google Play Store a je zadarmo.

Zdroj: XDA Developers

Task Switcher

19.3.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+