MojAndroid

V posledných týždňoch sa objavujú dohady okolo nového Samsung Galaxy S III a jedným z prívržencov a tvorcov dohadov je ruský „priekopník priemyselných tajomstiev“ Eldar Murtazin, ktorý saviac vo svojich predpovediach približuje realite ako je úplne mimo nej.  Prvé informácie o objavení sa nového kúsku od spoločnosti Samsung hovorili o marci, no podľa Eldara Murtazina, Samsung už zadal výrobu nového Samsungu Galaxy S III a objaviť by sa mohol niekedy v apríli tohto roku.

Zaujímavé by mali byť aj vlastnosti a aj keď stále nie sú známe bližšie podrobnosti, špekuluje sa o jednotných parametroch ako je displej AMOLED s rozlíšením 720p, rýchlejší procesor a Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Podľa niektorých zdrojov by mala byť uhlopriečka displeja až 4,8 palca. Vybavený by mal byť štvorjadrovým procesorom Exynos a celé telo by malo byť keramické, bez okrajov displeja, dokonca sa špekuluje o odolnosti voči vode.

Niektorí zasvätení tvrdia, že vydanie nového Samsunngu Galaxy S III sa odďaľuje, aby sa mohol lepšie prispôsobiť reakcii na nové kúsky od Apple iPhone. Uvidíme, ako sa bude celá situácia vyvíjať, nateraz nám neostáva nič iné, len si počkať na oficiálne oznámenia a vyhlásenia spoločnosti Samsung.

Zdroj: Phandroid , Twitter

14.3.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+