MojAndroid

Shazam, popredná svetová mediálna spoločnosť, dnes oznámila, že vyvinula najrýchlejší identifikačný zážitok z hudby, médií a televíznej reklamy. Shazam je spolutvorcom Android Beam systému, ktorý dovoľuje používateľom s NFC rýchlo zdieľať svoj obsah medzi dvoma zariadeniami.

„Zaviazali sme sa zvyšovať výkon Shazam, aby sme dodali tie najlepšie zážitky pre používateľov aplikácie Shazam. Našou novinkou je, že používateľ bude môcť získať tag behom jednej sekundy. Veríme, že okamžité vyhľadávanie a identifikácia médií je najlepšou cestou k tomu, ako si naši používatelia môžu hudbu zakúpiť a zdieľať,“ povedal Alex Musil, EVP pre Shazam. „S prijatím Android Beam, budeme aj naďalej v popredí integrácie najmodernejších technológií, ktoré sa vždy zameriavajú na zlepšovanie skúseností našich fanúšikov.“

Rýchlejšie tagovanie

Už tento týždeň sa dočkajú fanúšikovia aktualizácie aplikácie Shazam pre Android, nasledovať bude iOS. Niektoré novinky už boli uvoľnené. S novou verziou bude možné multimediálny obsah identifikovať v priebehu zlomku sekundy.

Beam

Ľudia, ktorí používajú Shazam na Androide budú schopní zdieľať svoju hudbu a obľúbené programy a multimédiá. Cesta k takto vytvorenému obsahu je jednoduchá.

Dotknite sa dvomi NFC zariadeniami a kliknite na svoje obľúbené značky v telefóne. Beam bude dostupný pre zariadenia s NFC, nainštalovanou aplikáciou Shazam a Androidom 4.0 Ice Cream Sandwich. Nová funkcia sa dostane do aplikácie vo veľkej aktualizácii aplikácie, ktorá je naplánovaná v priebehu niekoľkých týždňov.

 

Shazam Encore
Shazam Entertainment Limited
Verzia Závisí od zariadenia (6. 2. 2012)
Veľkosť Závisí od zariadenia

3,59 €

Shazam
Shazam Entertainment Limited
Verzia Závisí od zariadenia (6. 2. 2012)
Veľkosť Závisí od zariadenia

Zadarmo

28.2.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+