MojAndroid

Samsung síce na MWC v Barcelone nepredstaví svoju najnovšiu vlajkovú loď, Galaxy SIII, mohol by sa tam však objaviť iný zaujímavý kúsok. Podľa informácií z MKnews, pripravuje spoločnosť pre túto udalosť niečo výnimočné čo sme ešte nevideli a po čom fanúšikovia mobilných technológií už dlhú dobu túžili – smartfón Samsung Galaxy B. V čom je tak výnimočný? Telefón by mal mať údajne konštrukciu so Super AMOLED displejom bez okrajov, ktorý sa rozkladá po celej šírke prednej strany Galaxy B smartfónu. (obrázok je len ilustračný)

Až do príchodu Androidu Ice Cream Sandwich podobný typ konštrukcie nebolo možné realizovať. Dôvodom boli tlačidlá pod displejom, ktoré slúžia na ovládanie Androidu – nová verzia OS ponúka možnosť využiť softvérové tlačidlá, čím sa ušetrí miesto pre väčší displej. Informácie ohľadom Samsung Galaxy B zostávajú zatiaľ nepotvrdené a to či je skutočný uvidíme až na MWC v Barcelone. Budeme tam, takže ak sa tam tento smartfón objaví budete o tom určite vedieť ;).

Zdroj: phandroid.com

25.2.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+