MojAndroid

Zákazníci telekomunikačného operátora Orange Slovensko získavajú k novozakúpeným smartfónom HTC Desire S, HTC Wildfire S a HTC Sensation plnohodnotnú navigáciu Sygic zdarma. V rámci špeciálnej akcie obdržia zákazníci Orangeu ku všetkým uvedeným smartfónom kupón na navigáciu Sygic v balení. Kupón im umožní bezplatnú inštaláciu navigačného programu Sygic z aplikácie Android Market, ktorá je dostupná priamo z ich HTC smartfónu. Kupón platí tiež na bezplatné stiahnutie máp Európy.

 

Navigácia Sygic

Sygic je špičková hlasom vedená GPS navigácia. Pred prvým použitím je potrebné mapové podklady stiahnuť prostredníctvom pripojenia na internet. Neskôr budú automaticky načítané z internej pamäte, alebo pamäťovej karty zariadenia. Navigácia obsahuje interaktívne 3D mapy a rad profesionálnych navigačných funkcií ako napríklad dynamické navádzanie do jazdných pruhov, vizuálne upozornenie na blížiacu sa zmenu rýchlostných obmedzení a vytváranie trás s pridávaním prechodových bodov. Ovládanie programu a hlasové povely sú v slovenčine.

Navigácia obsahuje mapy: Andorra, Belgicko, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Grécko, Holandsko, Chorvátsko, Írsko, Kanárske ostrovy, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Taliansko, Vatikán, Veľká Británia. Obsahuje hlavné ťahy: Albánsko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Macedónia, Moldavsko, Čierna Hora, Rumunsko, Srbsko, Ukrajina.

 

HTC Desire S

Hlavnou prednosťou smartfónu HTC Desire S, ktorý je aj čerstvým víťazom kategórie Android smartfón ankety Android roka 2011, je výkonný procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 s frekvenciou 1GHz a 3,7“ displej s prirodzeným zobrazením farieb. Konštrukcia nástupcu populárneho a niekoľkokrát oceneného modelu HTC Desire je odliata z jedného kusu hliníka. Vďaka tomu je tak telo telefónu maximálne pevné a vydrží aj nešetrnejšie zaobchádzanie. HTC Desire S má navyše umiestnenú druhú kameru na čelnej strane telefónu.

HTC Wildfire S

Smartfón HTC Wildfire S, ktorý je nasledovníkom obľúbeného modelo HTC Wildfire ponúka oproti svojmu predchodcovi ešte kompaktnejšie rozmery: 10,13 cm na dĺžku a 5,94 cme na šírku. S nimi je HTC Wildfire S jedným z najmenších telefónov, ktoré spoločnosť HTC predstavila. HTC Wildfire S ponúka 3,2“ displej s HVGA rozlíšením. Používatelia si môžu vybrať z niekoľkých farebných variantov – od štýlovej fialovej a šedej po elegantný čierny alebo biely dizajn. Model HTC Wildfire S je zároveň čerstvým víťazom ankety Android roka 2011 v kategórii Kompaktný Android.

 

HTC Sensation

HTC Sensation nadväzuje na tradičnú kvalitu továrenského spracovania prístrojov HTC. Pevné, elegantne zaoblené telo telefónu je vyrobené z jediného kusu hliníka. Displej telefónu je navyše vďaka špeciálnej vrstve chránený proti poškriabaniu pri bežnom používaní. 4,3 palcový širokouhlý displej disponuje s qHD (540×960 px) rozlíšením. Model je vybavený 1,2 GHz dvojjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon, ktorého výkon si poradí aj s tými najnáročnejšími mobilnými aplikáciami a hrami, pričom však disponuje nízkou energetickou spotrebou. 8Mpix fotoaparát s prisvetľovacou dvojitou LED diódou na zadnom paneli dopĺňa čelná 1,2 Mpix kamera určená k videohovorom. HTC Sensation umožňuje nahrávať videá vo Full HD 1080p rozlíšení s rýchlosťou 30 snímok za sekundu a stereo zvukom. Pre následný strih a editáciu videa je určená aplikácia Video Trimmer.

 

O spoločnosti Sygic

Sygic vyvíja a predáva plnohodnotný GPS navigačný softvér pre použitie na širokej škále mobilných telefónov a ďalších zariadení. Navigačné aplikácie Sygic sú kompatibilné s viac ako 200 druhmi zariadení s operačnými systémami iOS, Android, Windows CE, Windows XP/Vista a Linux. Predávajú sa na štyroch kontinentoch sveta a podporujú vyše 30 svetových jazykov, vrátane angličtiny, španielčiny, čínštiny, arabčiny, ruštiny, taliančiny ako aj slovenčiny a češtiny.

Sygic spolupracuje s vedúcimi dodávateľmi mapových podkladov, výrobcami a distribútormi mobilných telefónov a navigačných zariadení, aby prinášal najnovšie technológie a poskytoval aktuálne dáta používateľom vo všetkých regiónoch sveta. Viac informácií: www.sygic.com

Sygic a logo Sygic sú registrovanými obchodnými značkami spoločnosti Sygic a.s.

 

O spoločnosti HTC

Spoločnosť HTC Corporation (HTC) je jednou z najrýchlejšie rastúcich spoločností v priemysle mobilných telefónov. Tým, že HTC stavia ľudí do centra všetkého čo robí, vytvára inovatívne smart telefóny, ktoré lepšie slúžia životom a potrebám jednotlivcov. Spoločnosť je kótovaná na taiwanskej burze cenných papierov pod symbolom 2498. V prípade záujmu o viac informácií o spoločnosti HTC navštívte, prosím, stránku www.htc.sk.

Zdroj: Tlačová správa, Foto: Orange, MojAndroid.sk

3.2.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+