MojAndroid

Lenovo na CES 2012 už predstavil niekoľko noviniek vrátane nového tabletu IdeaPad S2 a smartfónu S2 . Okrem nich však prišiel aj so svojím vlastným Tegra 3 zariadením, tabletom IdeaPad K2, ktorý okrem výkonných komponentov ponúka aj širokú škálu možností ako sa s tabletom pripojiť do siete.

Lenovo do svojho najnovšieho prírastku zakomponoval 8Mpix fotoaparát, USB port, čítačku SD kariet, čítačku odtlačkov prstov na zadnej strane, WiFi a nájdeme tu dokonca aj 3G modul pre rýchle dátové prenosy v 3G sieti. Displej tabletu má uhlopriečku 10,1 palca a disponuje Full HD rozlíšením 1920×1080 px. Konštrukcia je vyrobená z plastu, ktorého povrch je textúrovaný. Nakoniec už len spomenieme, že IdeaPad K2 má v sebe najnovší Android Ice Cream Sandwich, ktorý bol na CES ukázaný bez akéjkoľvek používateľskej nadstavby. Na trh by sa mal dostať v druhom kvartáli 2012.

Zdroj: androinica.com

11.1.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+