MojAndroid

Od 9.novembra rozšíril mobilný operátor Tesco Mobile portfólio svojich ponúkaných telefónov, medzi ktorými nájdete aj Android smartfóny Samsung Galaxy Mini a Motorolu Fire s plnohodnotnou QWERTY klávesnicou. Okrem výhodnej ceny týchto smartfónov, budete môcť získať aj novú SIM kartu Tesco Mobile v hodnote 2€ zadarmo. Ak sa rozhodnete k telefónu a SIM karte pribaliť aj kredit v hodnote 10 €, získate ďalšiu zľavu vo výške 2 €. Celkovo by ste tak pri kúpe telefónu mohli ušetriť 4€.

„V hypermarketoch a obchodných domoch Tesco nebudeme účtovať 2 € za SIM karty Tesco mobile, ktoré si zákazníci zoberú k zakúpeným telefónom. Navyše, ak sa rozhodnú aj pre kredit v hodnote 10 €, získajú ďalšiu zľavu 2 €. Spolu tak môžu už pri kúpe telefónu získať zľavu vo výške 4 €. Portfólio telefónov, ktoré ponúkame, je skutočne rodinné a ten svoj si z neho vyberú naozaj všetky generácie,“ uviedla marketingová manažérka Tesco mobile Alexandra Grič.

Motorola Fire za 169€

Je smartfónom s plnohodnotnou QWERTY klávesnicou, ktorý ponúka operačný systém Android 2.3 Gingerbread, QVGA displej s uhlopriečkou 2,8 palca, 3Mpix fotoaparát, 600MHz procesor, operačnú pamäť s kapacitou 256MB, 512MB vnútornú pamäť ROM, 1420mAh batériu a konektivitu vo forme WiFi b/g/n, HSDPA, Bluetooth a GPS.

Samsung Galaxy Mini za 119€

Technické údaje Samsungu Galaxy Mini si môžete pozrieť v našom online katalógu.

Zdroj: TS

10.11.2011

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+