MojAndroid

Vyzerá to tak, že problémy spôsobené zemetrasením v Japonsku, o ktorých v polovici marca informoval Sony Ericsson, sa už začínajú prakticky prejavovať. Anglický veľkoobchod Clove na svojom firemnom blogu oznámil, že dátum uvedenia Xperie Neo na európskom trhu sa presunul až na júl. Príčinou sú výpadky dodávok niektorých komponentov spôsobené nedávnymi katastrofickými udalosťami v Japonsku. Firma Clove tiež uviedla, že skladové zásoby Xperie Play a Xperie Arc sa v priebehu niekoľkých týždňov úplne vyčerpajú.

Už minulý týždeň bolo oneskorené vydanie Xperie Play a Arc na anglickom trhu, ktoré bolo pripísané na účet “dopravným problémom”. Mobilní operátori napriek tomu stále očakávajú nové zásielky telefónov v priebehu apríla.

Zdroje: Android Central, Clove Blog

10.4.2011

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+