MojAndroid

Navigácia MapQuest, ktorá je už dlhšie známa zo smartfónov iPhone, si našla svoju cestu aj na Android Market a jej stiahnutie je úplne zadarmo. Táto verzia ponúka mnohé funkcie, ktoré nájdete aj v platených verziách iných aplikácií. Medzi ne patrí napríklad:

Voice-Guided/Turn-by-Turn Navigation (Hlasová navigácia): váš Android smartfón vám presne povie kedy a kde máte odbočiť.

Voice search (Hlasové vyhľadávanie cieľa): hlasom zadajte cieľ vašej cesty

Place Map Toolbar (Panel nástrojov): poobhliadnite sa vo svojom okolí po reštauráciach, kaviarňach, benzínových pumpách atď. jediným klikom.

Auto Re-route: automatická úprava trasy v prípade zlého odbočenia.

Walking & Driving Directions: vyberte si či sa pohybujete peši alebo autom a navigácia ohľadom na to upraví vašu cestu.

Live Traffic Flow/Incidents: aktuálne dopravné informácie a nehody.

Mapy sa automaticky otáčajú v smere jazdy.

Zdrojom máp pre MapQuest je OpenStreetMap, ktorý zabezpečí mapy nie len pre niekoľko krajín, ktoré by ste si zakúpili s vašou navigáciou ale k dispozicií sú mapy z celého sveta. Navigácia by mala fungovať zo všetkými verziami Androidu a stiahnúť ju môžete na Android Markete.

QR kód

Android Market

22.2.2011

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+