MojAndroid

Spoločnosť Sony Ericsson dnes uviedla nový  inteligentný telefón XperiaTM arc obsahujúci špičkovú technológiu Sony a poskytujúci výnimočný multimediálny zážitok s najnovšou verziou platformy  Android 2.3. XperiaTM arc je prvým z novej generácie inteligentných telefónov Xperia, ktoré budú oznámené v roku 2011.

Bert Nordberg, prezident Sony Ericsson povedal: „Naša východisková pozícia je v roku 2011 silná, nakoľko uvádzame na trh najvzrušujúcejší produkt radu XperiaTM, aký sme doteraz uviedli.  XperiaTM arc spája v sebe najmodernejšiu technológiu Sony s úchvatným dizajnom, ktorý má zákazníkov zabaviť a vyvolať v nich obdiv. Všetky produkty sú vybavené najnovšou verziou OS AndroidTM.“

XperiaTM arc dostáva výrazové prostriedky dizajnu, ktorým je spoločnosť Sony Ericsson známa, na novú úroveň. Telefón XperiaTM arc je supertenký a ľahký – v najužšej časti má len 8,7 mm a je vybavený ultraširokouhlou 4,2 palcovou dotykovou obrazovkou s technológiou multi-touch. Tento inteligentný telefón, ktorého telo so senzačnými krivkami je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, je elegantný, pevný a navrhnutý tak, aby dokonale sedel v ruke používateľa. Telefón XperiaTM arc obsahuje najnovšiu technológiu spoločnosti Sony. Zobrazovacia jednotka Reality Display s videoprocesorom Sony Mobile Bravia® Engine poskytuje výnimočnú vizuálnu brilantnosť a krištáľovo čistý obraz, ktorý zdokonaľuje celkový zážitok zo zábavy. Okrem toho, ocenený snímač Sony pre mobilné zariadenia – Exmor RTM so šošovkou f/2,4 umožňuje zachytiť vysoko kvalitné snímky a HD videosekvencie aj pri slabom osvetlení. Všetky fotografie a videosekvencie možno zdieľať v HD kvalite na vašom izbovom TV prijímači, prostredníctvom vstavaného HDMI konektora.

XperiaTM arc bude uvedený na trh s najnovšou verziou platformy Android, ktorý poskytuje prístup k službám Google Mobile Services a obrovskému množstvu aplikácií na stránke Android Market. Inteligentné telefóny XperiaTM patria medzi to najlepšie v oblasti prvotriednej zábavy, ktorá doplňuje základné vybavenie inteligentných telefónov, ako sú napr. aplikácie, mapy, email a rýchly internet a výsledkom sú tie najzábavnejšie zážitky z používania inteligentných telefónov.

Sony Ericsson XperiaTM arc – kľúčové vlastnosti

* Tenký, ľahký a pevný, dokonale ergonomický

* Ultra širokouhlá 4,2 palcová obrazovka Reality Display s technológiou multi-touch

s videoprocesorom Mobile BRAVIA® Engine poskytuje špičkové zážitky z prezerania multimédií

* Sony Exmor RTM pre mobilné zariadenia: najlepšie fotografie a videoklipy pri slabom osvetlení vo svojej triede

* Fotoaparát s rozlíšením 8,1 megapixelov a záznam videoklipov v HD kvalite

* Android MarketTM – tisíce aplikácií pre vašu kontinuálnu zábavu

Sony Ericsson XperiaTM arc bude dostupný na celom svete na vybraných trhoch, vrátane Japonska, od prvého kvartálu vo farebnom vyhotovení Midnight Blue a Misty Silver.

Ďalšie informácie nájdete v blogu o produktoch Sony Ericsson:

http://blogs.sonyericsson.com/products

6.1.2011

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+